!
Ik bied iets aan

Foraging camp – Le Massif central – 17 t/m 24 feb

PLUKCLUBKAMP 17-24 feb

Salut ! Steek je neus diep in ons voedselbos in aanplant. Met zicht op de vulkanen van de Auvergne, de ruige Gorges de la Sioule op kruipafstand, 3,5 uur van Parijs, treinstation op 2km. We gaan een mobiele varkenstrekker bouwen, prepareren een wilde pluktuin en gaan composteren, hakken en snoeien. Koken wat het land schaft, in gesprek met de kippen en varkens, filosoferen over wildplukken in de breedste zin. Geen wifi, geen actualiteit maar het eenvoudige plattelandsleven. Vous êtes les bienvenues !

Verblijf is gratis. Plek voor max 6p. We vragen een bijdrage voor het eten. Interesse? DM of bel +33 6 475010 quatre-vingt-quatorze.

Over Club Cueillette
In 2022 vertrokken wij van Groningen naar het Massif Central 🇫🇷 en startten Club Cueillette oftewel De Plukclub. Hier ontwikkelen wij met internationale hulp 2 hectare voedselbos op 2 locaties. We toveren een voormalige wijnboerderij om tot basic vakantieverblijf en residency voor onderzoekers en kunstenaars. Met hulp van wwoofers bouwden we een kleine compostfabriek en creëerden een moestuin op basis van no-dig en permacultuur. We plantten +100 bomen en struiken. Voor boodschappen gaan we naar de moestuin, water halen we uit de bron.

William, Frederika & Antoine
club-cueillette.fr / deplukclub.nl
wwoof: https://wwoof.fr/fr/host/50065
Insta: https://www.instagram.com/le.club.cueillette/

Maak een account of log in om te kunnen reageren op dit prikbordbericht.

← Terug naar prikbord