!
Ik bied iets aan

Nieuwe kwekerij voor voedselbosplantgoed

Hoi allemaal, sinds één jaar ben ik bezig met het opzetten van een kwekerij voor voedselbosplantgoed. We werken volledig biologisch en vanuit regeneratieve practices en bodemgezondheid. Onze missie: zoveel mogelijk biodiversiteit herstellen met eetbare bomen en struiken. Of dat nu een klein tuintje is of een volledige boerderij.

We hebben inmiddels een mooi assortiment opgekweekt van zo’n 120 verschillende eetbare gewassen.

Zoek je nog plantgoed voor jouw project? Zie onze assortimentslijst voor meer info. Als je iets ziet dat je zoekt maar er niet tussen staat, hoor ik het ook graag!

Omdat we heel enthousiast zijn over de vereniging Voedsel uit het Bos bieden we graag alle leden een standaardkorting aan van 10%. Vermeldt het even bij je bestelling. Bestellingen in de provincie Zuid-Holland & Utrecht boven de € 100 kom ik bovendien gratis brengen; voor mij meteen een excuus om zo veel mogelijk mooie plekken en inspirerende mensen te ontmoeten. :-)

PS: Naast de kwekerij zijn we ook een voedselbos aan het ontwikkelen, een natuurcamping, een pluktuin, werk- en vergaderplekken in het groen en nog meer wilde plannen.

Maak een account of log in om te kunnen reageren op dit prikbordbericht.

← Terug naar prikbord