!
Ik bied iets aan

Aangeboden: Teamtraining in een Voedselbos (Pilot word gratis gefaciliteerd!)

Ik ben de afgelopen jaren geïnspireerd geraakt door de vitaliteit van voedselbossen en alle samenwerkingsprocessen die zich er afspelen. Door met teams aan de slag te gaan met de eigen samenwerking in een voedselbos geeft dit extra inspiratie en gezamenlijkheid om zelf weer verder te groeien als team.

Vanuit mijn interesse voor voedselbossen (onderaan de mail staat een korte beschrijving) en mijn ervaring (>10jr) als teamcoach ben ik tot een raamwerk gekomen voor een inspirerend programma in/bij een voedselbos. Vanuit dit raamwerk maak is de dag op maat op basis van het team en de ontwikkelvraag.

Met het eerste team wat zich aanmeldt wil ik in de vorm van een pilot aan de slag. Het unieke aan de pilot is dat ik geen kosten voor het ontwerpen en faciliteren reken, en dat jullie de eerste zijn die deze training gaan ervaren! Tevens wil ik na de dag evalueren wat het beste voor jullie gewerkt heeft.

Voordelen voor jou:

  1. Kosteloze voorbereiding en facilitering van de dag. Je betaalt dus alleen locatiekosten
  2. Primeur: Als pilotklant ben je de eerste die deze training meemaakt.

Praktische informatie:

De Locatie is Gasterij Wielrevelt, naast Voedselbos Haarzuilens (Lekker Landgoed) bij Utrecht.

Voorwaarden:

  • Deze aanbieding is geldig voor de eerste die zich hiervoor aanmeldt en uiterlijk in oktober ‘24 de teamtraining gaat doen.
  • De kosten voor de locatie, eten en drinken worden wel in rekening gebracht. (ca €500,- per dag + arrangementskosten per persoon)

Ben je geinteresseerd om dit met je collega’s te gaan doen, neem dan contact met mij op via info@sanderverruimt.nl, tel 06-51913292.

 

 

Maak een account of log in om te kunnen reageren op dit prikbordbericht.

← Terug naar prikbord