nieuws–16 mei 2022 – geschreven door:Marieke Karssen

De voedselboscasttrein loopt. We zijn al toe aan de vierde aflevering en de gesprekken zijn telkens weer ongelofelijk interessant. Ook het publiek reageert positief. Dit zijn de gesprekken die nu gevoerd moeten worden. Waar staan we nu? Waar komen de pioniers vandaan? Waar gaan we naartoe?

Waanzinnig mooie voedselbosgesprekken

podcast opname bij heleen eshuis

De voedselboscast is een inititatief van Voedsel uit het Bos. Frank Gorter en Marieke Karssen reizen heel Nederland af om telkens op een andere keukentafel de studio op te bouwen en te luisteren naar de verhalen van de pioniers. Soms zijn dat hele bekende mensen, maar soms ook niet. Maar iedereen aan tafel is al jaren bezig en vertelt over hoe het begon, waar het volgens hen naartoe gaat en natuurlijk waar zij vooral zo gepassioneerd over zijn.

De gesprekken met onszelf, Evelyn Derksen, Martijn Aalbrecht en Wouter van Eck zijn al live, maar er zijn er nog veel meer in de maak.

Abonneer je, dan mis je geen enkel gesprek. Je kunt de podcast vinden op alle populaire podcastplekken en op https://voedselboscast.nl

Luister op Spotify

Naar Spotify

Luister op Apple Podcast

Naar Apple Podcast

Luister op Google Podcast

Naar Google Podcast