nieuws–24 augustus 2022 – geschreven door:Marieke Karssen

The Pollinators gaan  een hele mooie actie uitvoeren. Samen met hun partner Natuurhuisje. Tijdens de TREEVEMBER campagne kunnen 50 voedselbossen meedoen met het ophalen van geld en het creëren van aandacht voor voedselbossen en november als grote aanplantmaand voor voedselbossen.

Voedselbossen gezocht voor Treevember!

ThePollinators-Treevember-Poster


Als jouw voedselbos wordt geselecteerd krijg je gelijk al een leuk startbudget, maar gaan zij en wij jou ook helpen met aandacht en een crowdfundcampagne om nog meer geld voor plantgoed op te halen en nog meer vrijwilligers te werven voor jouw voedselbos. Deze campagne is interessant voor alle startende voedselbossen die nog plantdagen willen organiseren en geld willen ophalen voor plantgoed. Het gaat je tijd kosten, en er wordt ook wat van je verwacht, maar je krijgt er ook veel voor terug.

Wat houdt de campagne in?

In deze eerste fase van de campagne werft The Pollinators voedselbossen die mee willen doen. Zodra de 50 voedselbossen bekend zijn (half september) start de tweede fase (vanaf begin oktober). In deze fase gaan zij, en alle deelnemende voedselbossen campagne voeren en meedoen met een crowdfundcampagne om geld op te halen.  In november komt alles samen. Dan organiseren de deelnemende voedselbossen en de campagne overal in het land activiteiten in voedselbossen: lekker eten, planten, samenkomen, rondleiden etc en de maand sluit af met het grote TREE FEST op 26 november.

Lees meer op de onepager die de Pollinators hebben gemaakt.

Heb je belangstelling: schrijf je hier dan in.

Of neem alvast een kijkje op de campagnesite