Kom naar de eerste Algemene Ledenvergadering en/of laat weten wat jij belangrijk vindt

We nodigen je uit

Op 28 februari is het zover. Dan organiseert de kersverse vereniging Voedel uit het Bos haar eerste Algemene Ledenvergadering (ALV).

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Hij vindt plaats in

Molenplaats Sonsbeek
Zijpendaalseweg 24A,
6814 CL Arnhem

Deze locatie ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station Arnhem. Je kunt in de parkeergarage onder het station ook goed parkeren. 

De bijeenkomst is ook via ZOOM te volgen.

We hebben gelijk flink wat beslisvoer in de aanbieding. Een compleet nieuw bestuur bijvoorbeeld. Een blik in onze financiën maar ook grote vragen over de strategie en toekomst van jouw vereniging. De eerste die de hele beweging, van boer tot kweker, tot docent en leerling omvat met als doel om voedselbossen en hun eigenaren steeds succesvoller en professioneler te helpen maken en hen te ondersteunen op hun reis.

Hieronder kun je je aanmelden en aangeven wat jij belangrijk vindt en waar jij met jouw tijd en energie en netwerk aan kan bijdragen. 

Kun je niet en wil je toch aan ons laten weten wat je belangrijk vindt? Vul dit formulier dan ook in, maar laat de vinkjes bij de aanwezigheid achterwege. Zo weten we toch wat jij belangrijk vindt en eventueel wilt bijdragen. 

Let op: de ledenvergadering is alleen toegankelijk voor leden. Wil je er bij zijn en wil je meedoen in de vereniging Voedsel uit het Bos? Word dan lid. Je bent al lid voor 25 euro per jaar.